El Consorci Sanitari Integral ha rebut aquesta acreditació perquè compleix amb els requisits exigits i que són els següents:
– Garantir que un 25% de l’oferta de primers plats siguin a base de verdures, hortalisses o llegums.
– Oferir algun producte integral a la carta
– Incloure a l’oferta de segons plats un 50% de peix o carn magra
– Disposar, entre les postres làctics, de l’opció de baix contingut en greix
– Utilitzar oli d’oliva per amanir i preparar els plats (per amanir preferiblement oli d’oliva verge o verge extra)
– Fruita fresca com a postres en l’oferta
En aquests moments, l’empresa adjudicatària de l’alimentació a tot el Consorci és Sodexo. Només a les seves cafeteries obertes al públic dins del Consorci l’últim any va servir uns 160.000 menús.
Pots trobar més informació a www.amed.cat
A la imatge: Jordi Company (Sodexo-Catalunya), Anna Ferret (responsable de Serveis Hotelers), Maite Gómez (gestora del procés de Cuina), Felipe Raurell (responsable de Sodxo al CSI), Menchu Santos i Mar Iglesias, de Sodexo.